Bešeňová: Novinkou bude indiánsky tábor pre deti

08.07.2011 Ružomberok

Bešeňová 11. júna (TASR) – Úplnou novinkou ponuky relaxačného akvaparku v liptovskej obci Bešeňová neďaleko Ružomberka bude počas blížiaceho sa leta profesionálna starostlivosť o deti, tzv. babysitting, v novozriadenom indiánskom tábore.

\"Rozhodli sme sa investovať do tejto služby, lebo sa zameriavame predovšetkým na rodinnú klientelu, ktorá k nám prichádza za oddychom. Naším hlavným sloganom je relax pre rodičov a zábava pre ich deti,\" uviedla pre TASR riaditeľka marketingu Thermal Parku Bešeňová Miroslava Česáková.

Rodičia môžu podľa nej bez obáv umiestniť svoje ratolesti na dve-tri hodiny do opatery profesionálnych pedagógov a animátorov, ktorí majú pre ne pripravený pútavý program plný tvorivých aktivít. Ďalšou novinkou bude diagnostické centrum, kde záujemcovia získajú po nenáročnom vyšetrení aktuálne informácie o svojom zdravotnom stave.

V Bešeňovej zároveň pokračuje skúšobná prevádzka nového výdatného geotermálneho vrtu, siahajúceho až do dvojkilometrovej hĺbky. Stane sa poistkou pre doteraz naplno využívaný vrt z roku 1987 a okrem toho umožní celoročnú prevádzku vonkajších bazénov s ohrievanou čírou vodou či plánované vybudovanie delfinária.
 

Vyberte región